Parel in het zand

Mijn verhaal

Vanaf mijn 5e jaar had ik de grote wens om verpleegster te worden. Helaas is mij dat, bij het maken van mijn schoolkeuze, afgeraden vanwege mijn kleine en tengere postuur. Voor mij voelt het nu dat de cirkel rond is…..zeker nu ik weet dat lichaam en geest zo nauw met elkaar verbonden zijn.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer. De ervaring die ik daar heb opgedaan in ondernemen, leidinggeven, trainen en coachen van medewerkers, is van onschatbare waarde geweest. Enkele jaren daarna kreeg ik een burn-out en kon ik ervaren wat de kracht van een professionele coach is.

Dit was voor mij de reden om psychotherapie te gaan studeren waardoor ik naast ervaringsdeskundige, ook als professional, mensen kan helpen met hun levensvragen.

Ik voel me rijk dat ik met mijn kennis van de opleiding en mijn levenservaring, jou mag helpen ontdekken welke prachtige parels er nog verborgen zijn. Dat doe ik praktijkgericht, interactief, confronterend, met humor en altijd met respect.

 

“Wees niet bang, je mag opnieuw beginnen.
Vastberaden, doelgericht of aarzelend op de tast”
(Freek de Jonge)

Yvonne

Met de tijd leerde ik…

  • Dat we in feiten moeten geloven, niet in woorden.
  • Dat verliefd zijn de mooiste waanzin is.
  • Dat hoe sterk we ook zijn, iedereen vroeg of laat een knuffel nodig heeft.
  • Dat wanneer woorden ontbreken, de muziek spreekt.
  • Dat degene die jou wil, je zoekt, aan je denkt, het laat zien.
  • Dat een glimlach de kracht heeft om de wereld te veranderen.
  • Dat als je iets wilt, je moet opstaan en in actie komen.
  • Maar bovenal heb ik geleerd dat je in het leven niet perfect hoeft te zijn, maar gelukkig moet zijn.

Mijn missie

Mijn missie is om je te helpen het evenwicht in jouw leven weer te herstellen, zodat jij voldoende kwaliteit en energie hebt voor jezelf, je gezin, je partner en je vrienden. Velen merken dat het in de praktijk niet meevalt om alle verschillende ballen hoog te houden en zijn moe, gefrustreerd, uitgeput, onzeker, angstig, streng naar zichzelf, verdrietig, boos of teleurgesteld.

Ik vertel je niet wat je moet doen, maar help je contact te maken met onbewuste patronen. Zo ontdek je nieuwe perspectieven en kom je weer terug bij jezelf. De bereidheid tot verandering die dan ontstaat, ontroert mij iedere keer weer.

Opleidingen

WEISFELT EN PARTNERS

  • 1 jarige Coach opleiding ‘Verdieping tot de kern’

PHOENIX OPLEIDINGEN

  • 3-jarige Post-HBO opleiding Professionele Communicatie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch werk en Transactionele Analyse